Vi tror på, at der sker rigtig meget godt arbejde rundt om i klubberne, og mange unge hører om Gud igennem det arbejde, der sker der. Derfor har vi også en drøm om, at der vil komme flere og flere klubber med tiden. Juniorklubber, teenklubber og BREAK-klubber.

Måske går I med en drøm om at starte en klub i jeres lokalområde. Så har vi herunder lavet en liste over punkter, I skal have med i tankerne, når I går i gang.

Må Gud velsigne jeres brand og jeres klubopstart.

Kontakt

Når I vil starte en klub op, er det en god idé at tage kontakt til en konsulent. Konsulenten kan hjælpe jer på rette vej, og ofte har denne også inspiration til forkyndelsen, aktiviteter samt til alt det praktiske. Kort og godt er konsulenterne en supergod livlinje, som I har lige ved hånden, så tag og brug dem.

Tilslutningsskema

Som BREAK-klub er I en del af noget større, nemlig DFS og IMU. Derfor skal I huske at tilslutte jer DFS og IMU.

Målgruppe

I bør først overveje, hvem målgruppen for jeres tilbud, er. Hvilken målgruppe I kommer frem til, definerer nemlig de valg, I senere skal træffe. Typisk har man inddelt målgrupperne således:

BREAK-klub: 4.-8. klasse eller ca. 10-15 år

Juniorklub (traditionelt: 9-12 år)

Teenklub (traditionelt: 13-16 år)

Tilslutning af jeres klub

Der er tre forskellige tilslutningsmuligheder:

Formular for BREAK-klub (4.-8. klasse)

Formular for juniorklub (9-12 år)

Formular for teenklub (13-16 år)

På den måde får I også mulighed for at få del i de ressourcer, DFS og IMU har at tilbyde.

Børneattest

Det er lovpligtigt at foreninger, der har med børn at gøre, skal indhente børneattester for alle, der arbejder med børn under 15 år. En børneattest fortæller om man er straffet for seksuelle forhold til børn under 15 år.

Materiale

Når I har alle de praktiske ting på plads og klubben er oprettet, er det bare om at komme igang. Her på siden finder I materiale og inspiration til forkyndelse, aktiviteter m.m.

Forslag til BREAK-møde

Man kan bygge et møde op forskelligt, og under inspiration finder I bl.a. nogle færdige pakker med alt, hvad I skal bruge for at afholde et BREAK-møde. Herunder har vi også lavet et forslag, som I kan gå frem efter:

  • Ice-breaker

  • Forkyndelse med inputs af film, øvelser, drama, aktiviteter osv.

  • Aktivitet

  • Bøn og dele liv

Please reload

BREAK - et samarbejde mellem DFS og IMU