Vi tror på, at der sker rigtig meget godt arbejde rundt om i klubberne, og mange unge hører om Gud igennem det arbejde, der sker der. Derfor har vi også en drøm om, at der vil komme flere og flere klubber med tiden. Juniorklubber, teenklubber og BREAK-klubber.
Måske går I med en drøm om at starte en klub i jeres lokalområde. Så har vi herunder lavet en liste over punkter, I skal have med i tankerne, når I går i gang.
Må Gud velsigne jeres brand og jeres klubopstart.
Kontakt
Når I vil starte en klub op, er det en god idé at tage kontakt til en konsulent. Konsulenten kan hjælpe jer på rette vej, og ofte har denne også inspiration til forkyndelsen, aktiviteter samt til alt det praktiske. Kort og godt er konsulenterne en supergod livlinje, som I har lige ved hånden, så tag og brug dem.

Tilslutningsskema
Som BREAK-klub er I en del af noget større, nemlig DFS og IMU. Derfor skal I huske at tilslutte jer DFS og IMU.
Målgruppe
I bør først overveje, hvem målgruppen for jeres tilbud, er. Hvilken målgruppe I kommer frem til, definerer nemlig de valg, I senere skal træffe. Typisk har man inddelt målgrupperne således:
BREAK-klub: 4.-8. klasse eller ca. 10-15 år
Juniorklub (traditionelt: 9-12 år)
Teenklub (traditionelt: 13-16 år)
Tilslutning af jeres klub
Der er tre forskellige tilslutningsmuligheder:
Formular for BREAK-klub (4.-8. klasse)
Formular for juniorklub (9-12 år)
Formular for teenklub (13-16 år)
På den måde får I også mulighed for at få del i de ressourcer, DFS og IMU har at tilbyde.
Forslag til BREAK-møde
Man kan bygge et møde op forskelligt, og under inspiration finder I bl.a. nogle færdige pakker med alt, hvad I skal bruge for at afholde et BREAK-møde. Herunder har vi også lavet et forslag, som I kan gå frem efter:
-
Ice-breaker
-
Forkyndelse med inputs af film, øvelser, drama, aktiviteter osv.
-
Aktivitet
-
Bøn og dele liv